Bilgisayar Kodu Pingleme Nedir ? - Yazaroyunu Net

Pingleme Nedir ?

Merhaba! Bu yazımda sizlere pingleme nedir? Pingleme site adresleri gibi konulara değineceğim.

Pingleme Nedir ?

Pinglemeyi basit bir dille anlatmak gerekirse,sitenize uğramayan Google veya diğer arama motoru botlarını sitenize çağırmak diyebiliriz.Yeni bir siteniz var ve her gün yeni bir yazı veya içerik ekliyorsunuz fakat yeni sayfanızın arama motorunda arattığınızda indekslenmediğini görüyorsunuz.Bunun sebebi sitenizin yeni olması ve Google botlarının sitenizi indekslememesidir.

Eski ve her zaman güncel tutulan siteler bundan pek etkilenmez çünkü botlar öyle siteleri çok severler.Her zamanı geldiğinde o tür sitelere ziyaretlerini yaparlar.

İşte sizinde Google botlarını sitenize çağırmanız için bir kaç pinleme sitesi adresi paylaşacağım.Sitenize yazı veya içerik girdikten sonra bu sitelerde verilen arama kutucuğuna sitenizin urlesini girerek butona basarak pinglemek.

Her zaman dediğim gibi her şeyin azı karar,onun için bunu her zaman yapmayın bu sefer sitenizi cezalı duruma düşürürsünüz.Haftada bir veya iki yeterli bence.Gelelim site adreslerine.

Pingleme Siteleri

http://blogsearch.google.com.tr/ping
ttp://ping.sanaldata.com
http://pingomatic.com
http://googleping.com
pingler.com
autopingler.com
pingomatic.com

Daha da sıralayabiliriz bunları çünkü bir çok site var.Ben size kendimin de kullandığım ve başarısından emin olduklarımı önerdim.Bir de şöyle bir durum var bu saydıklarımın dışında bir çok site size sitenizin pinglendiğine dair asılsız sonuçlar verebilir. Böyle siteleri tavsiye etmiyorum.Sadece siz sitenizin pinglendiğini sanırsınız.Vaktinize emeklerinize yazık olur.Kolay gelsin...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.